Πίσω στη Κορυφή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ώρα για σχολείο!

7° Γυμνάσιο Χαϊδαρίου "Νέα Φώκαια"

διπλοῦν ὁρῶσιν οἱ μαθόντες γράμματα

Οδηγός πλοήγησης

Το 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, για πρώτη φορά θα αποτελέσει Εξεταστικό Κέντρο του Διαγωνισμού Μαθηματικών Ικανοτήτων «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η είσοδος θα γίνει μέσω κωδικών, οι οποίοι θα αποσταλούν στο e-mail που θα δηλωθεί κατά την εγγραφή.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την εγγραφή:

·         η συμπλήρωση Υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής στο Διαγωνισμό

·         η καταβολή της συνδρομής του περιοδικού του Πυθαγόρα (με κόστος 10 ευρώ), το οποίο θα δοθεί μετά το τέλος του Διαγωνισμού

Ως Κέντρο δεχόμαστε συμμετοχές, όχι μόνο από τους μαθητές/τριες της Α, Β και Γ Γυμνασίου του σχολείου μας, αλλά και από μαθητές/τριες οποιουδήποτε άλλου Γυμνασίου κι αν ανήκουν, για τις εξής ομάδες θεμάτων:

Ø4η ομάδα θεμάτωνΑ Γυμνασίου

Ø5η ομάδα θεμάτωνΒ Γυμνασίου

Ø6η ομάδα θεμάτωνΓ Γυμνασίου

Ο Διαγωνισμός λειτουργεί συμμετοχικά και όχι ανταγωνιστικά, γι’ αυτό θα βραβευτεί το 20% των διακριθέντων κάθε τάξης. Στους διακριθέντες μαθητές θα απονεμηθεί έπαινος.

Προκειμένου οι μαθητές/τριες μας να εξοικειωθούν με τη φύση του Διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκαν, υπό τη μορφή κουίζ σε παλαιότερα θέματα του «Πυθαγόρα», μαθηματικές «μονομαχίες» μεταξύ των τμημάτων του σχολείου μας.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ1ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ2

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι μαθητές και οι μαθήτριές μας σε πνεύμα συμμετοχικό αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία του σχολείου μας να συμμετέχει ως Εξεταστικό Κέντρο σε ένα Διαγωνισμό Μαθηματικών Πανελλαδικής εμβέλειας να έχει την απήχηση που αναμένουμε.

Συντονιστής Εξεταστικού Κέντρου και Υπεύθυνος εγγραφών:

Μανωλάκος Ε. (τηλ. επικοινωνίας: 2105814221)

7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, Ηλία Βενέζη 24

7° Γυμνάσιο Χαϊδαρίου © 2024