Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης

colorful rainbow flashing heart

Στέκι Αλληλεγγύης

Εικαστική Έκθεση

Δημοσιεύσεις μαθητών

Σύνδεση μέλους

Σύνδεση
Register

Ακολουθήστε μας!

Μουσική


7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, Powered by Joomla!

 

new Pictures, Images and PhotosΝέες καταχωρήσεις

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2014

Αξιοποιώντας φυσικά υλικά από την αυλή του σχολείου, κατασκευάσαμε δώρα για το 2ο φιλανθρωπικό παζάρι του σχολείου μας. Υπεύθυνοι: Αγγελική Καπού, Νίκος Κοντούλης, Βάσω Γερανίου. Σας περιμένουμε!


 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ για να ψηφίσεις ΕΔΩ

Αγαπητοί μαθητές και γονείςι,
Το 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου συμμετέχει στον 2 Διαγωνισμό «Λέμε όχι στον σχολικό εκφοβισμό», με δύο διαφορετικά βιντεάκια.

Ομάδα¨The Miracle Workers  τίτλος: Work the No Bullying Miracle  http://respect-diversity.org/images/tmpwrkspc/t_miracleworkers/WorktheNOBullyingMiracleFinal.mp4

ή εδώ

Ομάδα The mAsketeers        τίτλος:       Drop the Bullying Masks  http://respect-diversity.org/images/tmpwrkspc/t_mAsketeers/DroptheBullyingMask-Final.mp4

ή εδώ

Αν σας αρέσει το αποτέλεσμα της προσπάθειας των μαθητών μας, παρακαλούμε Ψηφίστε μας ΕΔΩ!!   ή στη διεύθυνση  respect-diversity.org(κάνοντας απλή εγγραφή με το e-mail σας). Η ψηφοφορία διαρκεί έως 7/12/2014 (23¨59).

Σχετική αφίσα εδώ

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Ο Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου                               Η υπεύθυνη εκπ/κός

 

Νίκος Κοντούλης                                                                 Ρόδω Πυροβολάκη


Powered by RS Web Solutions

 

Αναδημοσίευση!

Με τίτλο «Εικαστικές τέχνες και Αντίσταση» το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (ΕΕΤΕ) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Νεολαίας του Δήμου Αθήνας διοργανώνει διημερίδα στις 22 και 23 Νοέμβρη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης»).

Ο σκοπός της διημερίδας, στην οποία συμμετέχουν μελετητές, ιστορικοί τέχνης και παλιοί αγωνιστές εικαστικοί, αφορά τη σχέση των εικαστικών τεχνών με τους αγώνες των εργαζομένων για τη λαϊκή - κοινωνική απελευθέρωση ενάντια σε κατακτητές ντόπιους και ξένους και τη συμβολή των καλλιτεχνών με το έργο τους ή τη ζωή τους σε αυτούς τους αγώνες. «Η συζήτηση φιλοδοξούμε να αναδείξει τις αναγκαιότητες του σήμερα» τονίζουν οι διοργανωτές. 

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο παράλληλων εκδηλώσεων για την έκθεση «Αντίσταση τώρα», το ΔΣ του ΕΕΤΕ παρουσιάζει τη δουλειά που έγινε σε σχολεία με τα παιδιά, με θέματα σχετικά με την Αντίσταση.

Από το 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, έργα παιδιών που δούλεψαν με την εικαστικό-εκπαιδευτικό Φιλιππίνα Λιβιτσάνου, με θέμα: «Οι εικαστικές τέχνες κατά του φασισμού», καθώς και της δουλειάς που έγινε στο Γυμνάσιο Παμφίλων (στη Μυτιλήνη) με τα παιδιά, από την εικαστικό-εκπαιδευτικό Μάγδα Λαμπροπούλου, με έργα και εικαστική δράση ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό.

Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο που πραγματοποιείται η έκθεση του ΕΕΤΕ «Αντίσταση τώρα», στη Δημοτική Πινακοθήκη Αθήνας, Γερμανικού και Μυλλέρου, Μετρό Μεταξουργείο, την Παρασκευή 21 Νοέμβρη, στις 17.30.

Δείτε τη δημοσίευση ΕΔΩ

Η Ελλάδα διεκδικεί!

 
>